tisdag 30 juni 2009

balkong & bad


fan vad nice det är med semester (det kan aldrig sägas för mycket), om jag skulle vara rik skulle jag bannemig ha semester heeeela sommaren. jag tror aldrig att man riktigt fattade hur lyckligt lottad man var med dom långa sommarloven som man fick när man gick i skolan.
började dagen med att hänga på ballen & läsa ut min bok den osannolika strippan av diablo cody, bra skit! jag gillar såna böcker. dock verkade min granne lika nyfiken på boken som jag, för han gluttade över balkong-räcket ett par gånger, haha.

mitt mission med att slo klorna i lisa misslyckades, istället lyckades jag få med mig camilla att bada. det är första gången jag träffar henne denna sommaren faktiskt, så vi hade en hel del att ta igen. vi låg på klipporna & skvallrade lite. lyckades dessutom pricka in att lägga oss mitt i en myrstig eller nåt, haha suckers! höll på att gå bananas av alla myror, & dom jävlarna stack mig(eller bet? vet inte vad dom gör, men ont gör det iaf). dom sökte sig till mig precis som myggorna gör, gah! efter ett tag flyttade vi på oss, men myrorna verkade ha fått korn på oss och hängde med. bastards!
vi badade i stångehamn, jag brukar alltid bada där det är som lite strand, men nu var vi typ vid kanotklubben istället. & mitt i allt åker en solbränd jobbarkompis förbi i en båt & vinkar. snajsigt!

jag gillar att bada, trots att jag alltid är helt mesig innan jag väl doppat mig. avskyr sjögräs, & vill helst att det ska vara sandbotten, & att man ska kunna se igenom vattnet. dessutom blir jag helt nojig över alla småfiskar som simmar omkring runt en & sparkar hejvilt som en dåre. haha, det är en upplevelse att se mig bada! det värsta är dock maneter. dom är så grymt creepy, huh. & nu när vi badade i stångehamn så var det massa pytte-små maneter överallt. WAH!
kommer ihåg när jag & C var i bulgarien & badade på ett ställe. det var långgrunnt & jag hade gått ut en väldigt bra bit. och DÅ upptäcker jag att hela sjöbotten kryllar av eremitkräftor. FY FAN! jag höll fan på att få panik & sprang som en galning in mot land. traumatiskt, haha.



mitt hår verkar inte vilja likadant som mig, & när jag vaknar har jag ibland helt nya frisyrer. denna gång stod håret rakt upp, fast det var rätt nice ändå. jag sprejade lite bara & sen var det klart. dock skrattade min bror åt mig & tyckte att jag såg ut som elakingen i filmen superhjältarna, haha. & det kanske jag gjorde också. eller?

1 kommentar: