tisdag 20 april 2010

halsen 4

vaknade inatt av en grym smärta i halsen, men om man bortser från det så verkar det faktiskt som om det äntligen håller på att vända nu. har äntligen fått i mig lite mat. inte mycket, utan ytterst pyttelite. men det är bättre än inget i alla fall, och inatt har jag dessutom kunnat ta bort nästan alla kuddarna, så jag inte sover sittandes längre, utan nästintill liggandes, woho! har fått andra smärtstillande som hjälper mycket bättre, så det känns himla skönt. dock får man bara ta 3 om dagen, så efter att jag har tagit en tablett får jag passa på att försöka äta & dricka, annars är det nästintill omöjligt. jag har även kunnat börja prata igen, fast jag låter som ett sluddrande mongo, men ändå. great success!
var även med mamma på en snabbtur på kvantum idag för att handla. det var skönt att få komma ut lite, men jag har fasen ingen ork alls i kroppen. var tvungen att pausa när vi gick upp i trapporna till mig sen, haha.

dagens roligaste; jag hade fått 2 nya lovefilm-filmer och bad mamma kolla på vilka det var och välja vilken vi skulle se. mamma utbrister "only rental.. vadå heter båda filmerna det?" HAHAHAHAHAHAHA! (alltså, istället för att läsa den stora texten över halva fodralet där det står vad filmerna heter och vad den handlar om, läser hon den lilla "only rental"-texten som står på skivorna.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar